EVput

eerste indruk evput

We hebben een nieuw product!

Het is een trekput en het is ook een fundament. Speciaal ontwikkeld om laadpalen te installeren. Binnen de kortste keren ontdekt voor andere toepassingen. Hier zijn we op bezoek bij een fabriek waar machines worden gemaakt voor op tankstations. Bandenpompen, stofzuigers. Nu nog gratis services, maar in de toekomst misschien betaald. Aanpassingen kunnen dan via de mantelbuis, via de EVput, zonder te graven en zonder overlast worden gerealiseerd.

Nederland is nooit klaar.

Als voorbeeld kunnen we laadvoorzieningen in de openbare ruimte nemen. Vanaf het moment een laadpaal er staat, is ie per definitie verouderd. Binnen één generatie wisselen providers, stroomsterktes, van AC naar DC. Dingen zijn storingsgevoelig.
De vraag is: Gaan we voor ieder wissewasje graven?

Het antwoord: Natuurlijk niet. Toch?
Met onze EV put kunnen nieuwe kabels worden getrokken, zonder graafwerk. Er kunnen ook nieuwe laadpalen worden geplaatst. Ook zonder graafwerk.

Het mooiste komt nog. Het kost bijna niets. Het veroudert niet, heeft geen onderhoud nodig, is generiek, is veilig. De handjes worden schaars, maar met onze EVput kunnen ambities blijven groeien.