Nieuws

01-10-2022 Nieuwe lijn producten: EVput

Nieuw product: Een trekput die ook een fundament is. Voor oplaadvoorzieningen, kaartjesautomaten, reclamezuilen, bandenpompen, stationaire stofzuigers en ga zo maar door

26-11-2020 Opnieuw interesse huisaansluitingen

Proof of concept

28-04-2021 Ontwerp Expositie Harderwijk

Proof of concept 2

11-11-2020 Aanpassing álle artikelnummers
Het leveringsprogramma is gegroeid. De oude nummering schoot hopeloos tekort. Daarom hebben we deze aangepast. We wilden graag een beschrijvend systeem en denken nu weer een hele poos vooruit te kunnen.
Pos 1-3:
Familie; ‘MOD’ voor Modula, ‘FOR’ voor Fortress.
Pos 4:
Product; ‘T’ voor trekput, ‘D’ voor deksel, ‘R’ voor ring, ‘B’ voor bodem
Pos 5-13:
Maat LBH in cm (091091080 staat voor 910x910x800mm)
Pos 14:
Draagkracht volgens EN124; ‘B’ voor B125, ‘C’ voor C250, ‘D’ voor D400
Pos 15-16:
Type ; ‘VL’ voor vlak, ‘LO’ voor Louvre, ‘RE’ vor recessed, ‘HI’ voor Highway, ‘DU’ voor Ductile (gietijzer), ‘DI’ voor dicht, ‘IN’ voor invoer

17-04-2020 Flexival, vol onder maaiveld

25-02-2020 Ongoing – een spade dieper
Om tot een goede presentatie op het grote kabels en leidingen congres van 17 april 2020 moeten er nog wat zaken worden aangepunt. Hier onze voorstelling van zaken:

10-02-2020 Trekputten Grote Markt Den Haag
De gemeente Den Haag heeft op de Grote Markt plm. 30 trekputten geplaatst voor allerlei verlichtingsdoeleinden. Project is in de afrondingsfase.

25-01-2020 Mini tentoonstelling bij Konings Verlichtingstechniek.
Speciaal voor de relatiedag (dus voor genodigden) hebben we opstelling gekozen die perfect aansluit op de nieuwe uitdagingen binnen OVL. Nieuwe functies voor de mast, zonder extra graafwerk.. Hieronder het filmpje dat bij deze dag past.

02-11-2019 Trekput.nl neemt zitting in de kerngroep Ongoing om integrale, schaalbare, toekomstbestendige oplossingen te vinden voor het ruimtegebrek onder het maaiveld. Hieronder een impressie van de integratiewerkzaamheden van één week. Je ziet een infiltratiesysteem/waterberging met een enorme kabelgalerij, een systeem om boomwortels te modelleren en zo meer ruimte beschikbaar te houden, een bovengrondse stellage met leibomen, waarin/waaraan kabels, verlichting, etc bevestigd kan worden (noem het een bovengronds traject) en twee soorten distributiesystemen met onze trekputten, één systeem voor woonhuisaansluitingen (helemaal rechts) en links en rechts een systeem ten behoeve van de openbare ruimte. (hierin kunnen zaken als 5g, openbare verlichting, oplaadpalen, etc uitgerold worden zonder hak- en breekwerk. De meeste van de systemen zijn stand-alone al in te zetten, het nieuwe zit hem in de het toepassingsgebied Nederland en de interfaces van alle systemen onderling. Enjoy.

Een impressie van de ideale ondergrondse infra, transport in het midden, distributie naar de zijkanten.

01-11-2019 Pitch bij het COB en de bouwcampus, ‘Vol onder maaiveld’, een co-creatie traject om ruimte te scheppen in de ondergrond.

Waarom trekputten gebruiken, hebben we namelijk nog nooit gedaan….

15-09-2019
Vakbeurs Openbare Ruimte

‘Beter goed gejat dan slecht bedacht’. Over onze landsgrenzen heen worden distributienetwerken net wat zorgvuldiger aangelegd dan in Nederland. Daardoor kunnen nieuwe ontwikkelingen sneller en goedkoper worden uitgerold. Als we als land die achterstand willen inlopen kunnen we kijken wat in het buitenland goed werkt. Voor de vakbeurs Openbare Ruimte hebben wij daarom dé specialist op dit gebied, Kevin Clark, weten te strikken voor onze stand. Hij kan u tekst en uitleg geven over aanleg, gebruik, beheer, financiering, kortom alles wat er bekend is over distributie netwerken met behulp van mantelbuizen en trekputten.

Bezoek ons in Utrecht en kijk met ons mee, stand 3.5.08

Onze trekputten nu ook leverbaar via de Technische Unie

Technoscoop juli-aug 2019

dkl powercast_TSc3_jul-aug19_Deel29 – kopie (002)

Projecten trekputten 

Enkele voorbeelden van toepassingen, trekputten geleverd voor:

  •  een voedingstraject op een luxe landgoed
  •  een distributienetwerk voor grondspots op de Coolsingel
  •  distributie van VRI
  •  distributie van OVL in Tilburg

Gemeente Boxtel, voorbereid op de toekomst

Hoe kun je de openbare ruimte inrichten met de laatste snufjes, ruimte bieden voor uitbreiding, wetende dat handjes schaarser (lees duurder) gaan worden?

De gemeente Boxtel laat zien hoe het kan! Door op strategische plekken trekputten te plaatsen zodat uitbreiding van systemen mogelijk wordt zonder hak- en breekwerk.

Bezoek Powercast op de Vakbeurs DOR, stand 3.5.08

Cubis, marktleider in trekputten heeft besloten dat PowerCast vanaf 1 Januari 2018 de Nederlandse importeur wordt van de Modula300 en Modula450.  Voor PowerCast is het een geweldige uitbreiding van het programma. Naast de PipeLock, de TOAD en het UnPlugandPlay systeem zijn de Modula trekputten de sluitsteen in de ‘infra heaven’ die PowerCast voor ogen heeft.

01-11-2019