Milieu

Voordeel milieu: PFAS, CO2 en fijnstof reduceren in de bouw en infra

Complexe materie

Rondom bouw en infra wel eens gehoord van ‘PFAS? CO2? Fijnstof’? Wij wel. Ons voorstel voorziet in een enorme reductie op dat gebied. Geen graafwerkzaamheden, geen vervoer van grond, dan ook geen issues met deze problemen.

Kwantificeer dat maar eens. Bij ons voorstel valt dat rekensommetje onverwacht niet mee, omdat we moeten delen door nul. Dat blijkt lastig.

En er is ook nog een andere kant aan dit voordeel, namelijk de kant van de duurzaamheid. Er wordt van gemeentes steeds meer gevraagd als het gaat om duurzame voorzieningen. Het aantal laadpalen gaat de komende jaren exponentieel stijgen. Er komt wellicht een waterstofleidingnet. Klimaatadaptatie vraagt om oplossingen voor onverwachte hoeveelheden water in de bebouwde omgeving, enzovoort, enzovoort.

Als we met elkaar serieus werk willen maken van het halen van de klimaatdoelstellingen, dan gaat er de komende tijd, ook in de ondergrond, nog heel wat aangepast moeten worden.

Het spreekt vanzelf dat onze producten ofwel volledig recycleerbaar zijn, dan wel volledig gemaakt zijn van gerecycleerde materialen.

Overtuigd van de voordelen?

Of heeft u nog vragen over de PowerCast trekput? Neem gerust contact op of ga naar één van onze leveranciers. De contactgegevens vindt u op de pagina contact.

 

Volgend voordeel: overlast beperken