Milieuvriendelijk

De trekput en milieubewustzijn met EPD

De Environmental Product Declaration (EPD) is een instrument dat op een transparante manier objectieve, vergelijkbare, en door externe partijen geverifieerde gegevens verschaft over de milieuaspecten van producten en diensten gedurende hun hele levenscyclus.

In het Europese openbare domein is de EPD sinds juli 2022 al een noodzaak, terwijl in de particuliere sector het wordt beschouwd als een waardevolle toevoeging. Met behulp van deze verklaring kunt u de Milieu Kosten Indicator (MKI) berekenen, wat u de zekerheid biedt dat u de minst belastende producten kiest voor een schonere toekomst.

Milieuproductverklaringen voor de PowerCast trekputten

● Modula® trekputten: Milieuproductverklaring
● Fortress® trekputten: Milieuproductverklaring
● Cubis® deksels: Milieuproductverklaring
● Multiduct® kabelbescherming: Milieuproductverklaring

Trekputten als duurzame oplossing voor nu en de toekomst

Om toekomstige graafwerkzaamheden voor kabels en leidingen te minimaliseren, is het installeren van trekputten en mantelbuizen een verstandige keuze. De PowerCast trekputten bieden een betaalbare, modulaire oplossing om elk ondergronds netwerk toegankelijk te houden, met het oog op duurzaamheid en milieubewustzijn.

Wilt u trekputten inzetten?

U kunt de PowerCast trekputten verkrijgen bij verschillende groothandels. Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over de trekput en andere innovatieve producten van PowerCast, verwelkomen wij u graag op onze buitenstand tijdens de InfraCampus in Harderwijk! Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0413 490 049 of stuur een e-mail naar info@powercast.nl om een afspraak te regelen.