Onzichtbaar
& Onmisbaar

De meerwaarde van trekputten

Het concept is eenvoudig maar doeltreffend. Bij elke graafklus worden lege kabelbeschermbuizen en trekputten geïntegreerd. Als een infrastructuur een levensduur heeft van 25 jaar, betekent dit dat er over 25 jaar geen graafwerk meer nodig is. Stratenmakers evolueren tot elektriciens, elektriciens worden elektrotechnici. Met andere woorden, de gehele sector groeit mee met deze aanpak.

Ons principe: minimalisering van graafwerk

'Geen sleuf wordt gesloten zonder voorbereidingen te treffen om graafwerk te minimaliseren,' en de sleutelproducten hiervoor zijn trekputten en kabelbeschermbuizen.

Voordelen van trekputten

Elke (gedeeltelijk) lege buis bespaart u één graafactie. En alsof dat nog niet voldoende reden is, zijn er meer voordelen: minimalisering van graafschade, efficiënt gebruik van arbeidskrachten, vermindering van CO2-uitstoot, vermijding van PFAS, duurzaamheid, beperking van overlast, optimalisatie van beschikbare ruimte en stabiliteit van installaties.

Centraal verbinden met trekputten

Om toekomstig graafwerk voor kabels en leidingen te beperken, is het van essentieel belang trekputten en mantelbuizen te installeren. De PowerCast trekputten bieden een kosteneffectieve, modulaire oplossing om elk ondergronds netwerk toegankelijk en duurzaam te houden.

Wilt u trekputten inzetten?

U kunt de PowerCast trekputten verkrijgen bij verschillende groothandels. Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over de trekput en andere innovatieve producten van PowerCast, verwelkomen wij u graag op onze buitenstand tijdens de InfraCampus in Harderwijk! Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0413 490 049 of stuur een e-mail naar info@powercast.nl om een afspraak te regelen.

Voorbeelden