Partners

Kracht door verbinding

Trekput.nl is een onderdeel van PowerCast BV, sinds 1996 op de markt met innovatieve producten voor de infra. Onze rol is 'importeur'. We richten ons op de grote stakeholders. Onze trekputten worden gemaakt door Cubis Systems, onderdeel van de CRH group. Met 73.000 werknemers in 2022, 32.5 miljard omzet en 3,8 miljard winst, best wel een belangrijke club in de bouw en de infra. Al onze trekputten worden verkocht door de meest toonaangevende groothandels in electrotechniek, infa, agri en verkeer.

Keten

Belangrijker nog dan wie wij precies zijn, is wat we willen bereiken. We zien zowel materialen als ook human capital schaars worden. In onze visie kan een adaptieve, duurzame en dynamische ruimte worden gemaakt met low-tech, low value industriële oplossingen. Zaak is dan om aan te haken bij globale spelers voor een zo groot mogelijke keuze en zoveel mogelijk gebruikerservaringen.

Stakeholders

Bedrijf rol Website
Cubis Systems Fabrikant
PowerCast Importeur
Pol Groothandel
Walraven Groothandel
Jarola
Wildkamp
Groothandel

Heeft u meer informatie nodig?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0413 490 049 of stuur een e-mail naar info@powercast.nl U kunt ook contact opnemen met één van onze groothandels.